Handla hima har aldri vært viktigere!

22. mars 2021
Handla Hima er et godt konsept for at vi alle skal ha forståelse for at de lokale butikkene skal bestå. Fra 17/3 til og med 11/4 må butikkene stenge…
Likevel har vi bruk for både klær og andre produkter i hverdagen, bruk da de lokale butikkene. Å handla hima har aldri vært viktigere! ❤️ De aller fleste leverer varene hjem til deg. Ring butikken og bestill via telefon, Facebook eller Instagram.
Støtt opp om lokale bedrifter og butikker, vi trenger dem i disse krisetidene og vi trenger dem når samfunnet går tilbake til det normale igjen. Vi håper dere ønsker å støtte de flinke butikkene våre som jobbet hardt for å kunne levere varer hjem til deg! HANDLA HIMA ❤️
Pass på dere selv og familien, vi trenger også alle som bor her nå og når livet går mot det normale igjen ❤️

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies