Bli medlem

Nyheter

Hageland Vea er månedens bedrift for april 2021

Publisert

145992734_165715808691812_6256212337632445537_n
Vi har tatt en prat med Karl Nes Innvær som er den nye eieren av Hageland Vea etter at Gunnvar Gunvaldsen som er tidligere eier trer av og pensjonerer seg etter å ha drevet Hageland Vea i flere år. Karl forteller at han alltid har vært fast kunde hos Hagalend og fremstiller seg selv som en hobbygartner. Når han fikk høre at det var snakk om å legge ned hagesenteret bestemte han seg for å se på mulighetene for å kjøpe hagesenteret. Siden Karl jobber 100% som fysioterapeut har han ansatt Tor Helge Øygarden som daglig leder. Derfor tok vi også en prat på telefon med Tor Helge Øygarden han bekrefter at han er den nye drift og daglig lederen på fulltid hos Hageland Vea. Tor Helge Øygarden forteller at han er fagmann, har gartner bakgrunn og har en tilleggsutdannelse innen design. Hageland Vea ønsker å fremstå som en hyggelig plass som en kan komme for å bli inspirert, få ideer og ikke minst få den hjelpen og kompetansen du trenger. De kommer til å ha mer fokus på interiør hvor de kommer til å utvide sortimentet og ikke minst ha et godt utvalg i hagemøbler. Tor Helge sier de er i full gang med renoveringen av butikken både inne og ute. Vi ønsker å gjøre et par endringer slik at vi kan sette vårt eget preg på butikken. De er kommet såvidt i gang med renoveringen, men resultatet til slutt blir en helt ny butikk som dere nesten ikke kommer til å kjenne igjen. Den 17/3 fikk vi beskjed om at vi måtte stenge dørene til hagesenteret. Siden hagesenteret stod litt på hode og vi er i full gang med renoveringen bruker vi tiden så godt vi kan for å klargjøre til ny åpning. Vi håper vi kan få til en nyåpning av Hageland Vea når pandemien har fått roet seg ned svarer han avslutningsvis. Kundene kan fremdeles handle hos oss via ring og hent, eller sende oss en mail og betal med vipps. Ønsker du å bestille varer kan du ringe på telefon: 52824408 eller send mail til vea@hageland.no. Vi setter ut varer på nummererte paller. Du vippser til 104624.
Åpningstider er:
Manag  til Fredag 09-18
Lørdag: 09-16
Søndag stengt
Følg oss gjerne på facebook: og Instagram: hagelandvea