Solmarkgården i Åkrehamn snart klar til innflytting

19. februar 2021

Utsikt mot Åkrasanden og Idrettsbanen

Leilighetene i Solmarkgården ligger rett inntil Nylandsgården som var det forrige leilighetsbygget Skude Bygg satte opp.
Vi fikk med oss Arne Egil Thorsvik på en runde i de 9 leilighetene som er under ferdigstilling. Vi har solgt 8 og har kun en ledig, den kan ses ved henvendelse til oss sier Arne Egil. Rundturen vår viser en fantastisk utsikt i øverste etasje og meget bra utsikt i den andre etasjen også.

Næringslokalene under arbeid

Nederst er det parkeringsgarasje og 100 kvm næringslokaler som er kjøpt av Kåre Dahle som skal leie den ut til butikk eller kontorlokaler. Her er det bare å ta kontakt sier Kåre, dette er den best profilerte bygningen på Åkra sier han.

Utsikt mot Sentrum

Leilighetene er store og gode, den som er ledig er på 107 kvm. Stue/kjøkken er på 45-50 kvm med to til tre soverom. Innflytting mellom påske og senest 1.mai.

Hva skal dere i gang med etter dette prosjektet spør vi videre om. Jo da skal forhåpentligvis Esebjørtoppen starte opp sier Arne Egil som har solgt 7 av 17 leiligheter, men bør selge to til før oppstart. En fantastisk plass Esebjørtoppen også, der kan jeg tenke meg en egen leilighet sier han til slutt.
Link Solmarkgården, Link Esebjørtoppen

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies