Fryseriet, et leilighetsprosjekt i havneområdet på Åkra

24. februar 2021

Bildet viser Fryseriet fra sjøsiden

Vi hadde en avtale med Eiendomsmegler Håkon Brandtzæg som skulle vise oss dette meget flotte leilighetsprosjektet på beste vestkant. Tidligere har vi fulgt byggeprosjektet fra utsiden og nå var det kommet så langt at vi også ønsket å se om det var like fint innafor veggene.
Åkrehamn Vekst ble imponert allerede før vi steg inn i dette prosjektet, det er stort og ruver i landskapet. Prosjektet Fryseriet har 36 leiligheter i fire etasjer der 19 av leilighetene er tilrettelagt for husbankfinansiering. Leilighetenes størrelse spenner fra 81 til 159 kvm.

Garasjen med god parkering

Håkon tok meg med ned i den store underjordiske garasjen der alle har en parkeringsplass og en bod, og det er heis i hver ende.

Videre tar vi turen opp i 2. etasje der vi ser på en av leilighetene som er på 95kvm med 2 soverom, 2 bad og stue/kjøkken på 40 kvm. Denne leiligheten er i ferd med å males og det settes opp kjøkken og bad. Det første vi legger merke til er den store vindusflaten ut mot Mortholmen og Storhavet.

Vi tar så turen opp i tredje etasje der vi går inn i en litt større leilighet på 127 kvm. Her er det samme store vindusflater og en stor terrasse som er over 70 kvm gjennomgående fra vest til øst med en bod og en del av terrassen er overdekket slik at regn eller sol ikke skal sjenere når et godt måltid skal inntas. Stue og kjøkken på over 50kvm2 bad, 2 soverom og en forstue ved inngangen.

Uteområdet

Dette leilighetsbygget er tilrettelagt for både gammel og ung med store uteområder som lages til med grøntområder og store kaiområder. På østsiden der inngangene er blir det også tilrettelagt med parkering for besøkende og fine uteområder.
Det er en unik plass langs sjøkanten mot indre havn og ut mot molo og Mortholmen. Går vi motsatt vei langs sjøen er det stier til Åkrasanden og videre helt til Ferkingstad havn. Havneområdet som ligger rett utenfor leilighetene kan brukes til bading, her kan du få krabbe og fisk, båtturer eller bare en rusletur rundt nærområdet.

Fryseriet sett fra sør/øst med nedkjøring til garasjeanlegg

18 leiligheter er solgt allerede og da vi var på besøk kom det en familie som skulle på visning. Håkon sier at de siste ukene har de solgt leilighet og hatt en del visninger. Er du på utkikk etter leilighet bør du ta en tur hit for å se. Prospekt og kontaktinformasjon til Håkon Brandtzæg finner du her.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies