Urtegod

27. januar 2021

Våren 2016, solgte vi Auron Helsekost Drift AS, som på det meste hadde 23 helsekostbutikker i heile landet.  Fra Arendal i sør til Tromsø i nord.Høsten 2017 / vinteren 2018 startet vi opp igjen.  Nå med nettbutikken www.urtegod.no og med egen produktserie Urtegod.

Urtegod blir produsert hos BioForm AS i Sørreisa i Troms.  Fabrikken ligger i rein natur med krystallklart vann, langt mot nord.  Og produktene blir produsert uten tilsetningssstoffer.  Og fabrikken har GMP standard.

Varer og etiketter – blir alt designet av oss.  Etikettene skal være positive slik at kundene blir glad av å se på dei. Innholdet i boksene skal ha den beste kvaliteten – derfor satser vi på råvarer fra Norden.  Så langt det er mulig.

Siden vi startet har vi vært på messer over heile sør Norge, med salg og demo av Urtegod.  Dermed har vi fått faste kunder over store deler av landet, som vi sender varer til.

Videre driver vi på med utvikling av nye spennende produkter, som kommer på markedet fortløpende.

Da Covid19 slo til i mars 2020, hadde vi kalenderen full med messer og demo avtaler.  Alt blei kansellert og vi måtte legge om våre strategier når det gjaldt salg av varer samt terapien her på Karmøy.

Behandlingsrommene blir vasket og desinfisert mellom kvar kunde. Og vi følger gjeldende regler.

På tross av et svært spesielt år, så er vi godt fornøyde med resultatet for 2020.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies