Store utfordringer for Skoi treningssenter da pandemien slo til

21. desember 2020

Vi tok en telefon til daglig leder Merete Hansen som hadde hjemmekontor da vi tok kontakt. Hun svarer med en gang bekreftende på at dette året har Skoi fått utfordringer på rekke og rad, men vi har vært kreative slik at vi kommer sånn noenlunde i mål i år også.
Vi måtte stenge i mars og april grunnet pandemien. Da vi åpnet igjen ble renholdet en stor utfordring for oss, men vi greide og greier også de nye retningslinjene godt. Vi har planlagt og laget detaljplaner på renhold og smittevern gjennom hele året. Medlemmene har vært flinke med å vaske etter seg, og det har ikke vært smitte hos oss. Det kan vi i stor grad takke våre medlemmer for sier Merete.
I vår mistet vi mange medlemmer og det sier seg selv at omsetningen da minker, men i høst har vi sett at mange er kommet tilbake og vi har også fått nye medlemmer.
Dere har vist kreativitet i denne vanskelige tiden har Åkrehamn Vekst sett både på videosnutter og på deres aktive facebooksider.
Ja vi startet tidlig opp med utetrening og vi la også ut treninger «direkte» på nett, utetreningene reddet oss på en måte. Folk fikk øynene opp for at det er mulig å trene på andre måter i vanskelige tider. Vi føler at vi har gjort det beste ut av situasjonen og har fornøyde kunder. Vi snudde oss rundt og forandret på det meste, det har gitt gode resultater og gode tilbakemeldinger.

Det har blitt mindre medlemmer og inntekter i år, men vi håper og forventer at 2021 blir et bedre år for vårt og andre treningssenter i Norge.
Vi ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen til Skoi, vi har vist at vi har kontroll på smittevernreglene sier Merete til slutt.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies