Karmøy Design har greid seg bra under pandemien

21. desember 2020

Ann Kristin Utbø Vea forteller at de måtte permittere en ansatt da koronaen førte til nedstenging av samfunnet. De er nå 4 ansatte på arbeid og en person er fremdeles permittert. Bedriften er avhengig av permitteringsreglene som er innført, hvis reglene hadde vært som normalt måtte de ha sagt opp en person.
Bedriften er avhengig av at kundene deres har godt med arbeid, slik at det drypper litt på dem også. Det er selvsagt en del av våre kunder som har slitt med mindre oppdragsmengde og det fører til at vi også får mindre ordreinngang. Vi ligger under fjorårets omsetning, men ser nå i høst at det bedrer seg betraktelig. Offentlige etater har fått statlige midler for å bruke mot næringslivet, det fungerer godt for oss også sier Ann Kristin.
Siden oppdragsmengden har økt en del i høst ser vi lyst på fremtiden og håper at pandemien stopper våren 2021, slik at alt blir bra igjen.
Til slutt påpeker Ann Kristin at selv om vi ikke når fjorårets resultater er vi fornøyd med utviklingen i det siste.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies