Gutenberg Pub i koronatid

21. desember 2020

Eilert Lund, Daglig leder på Gutenberg sier til oss at det har gått mye bedre enn fryktet. Siden vi også selger mat kunne vi ha åpent når mange andre måtte stenge ned. Vi skal heller ikke klage på årets resultat som er bedre enn det vi tenkte da alt stengte ned.
Vi kan kun ha 50 personer inne nå og kan ikke ta inn nye personer fra kl 22. Vi kan heller ikke servere etter kl 24. Vi er så heldige at det er fullt (50 personer) hus hver helg, og de koser seg med god musikk, mat og noe godt i glasset. Vi selger middag hver dag der lørdag – søndag er de beste middagsdagene våre med mange gjester.
Det ser ut til at vi får en liten minus dette året, men heldigvis ikke mye. Både vi og regnskapsfører er overrasket og fornøyd med omsetningen i år.
Vi hadde håpet at vi kunne holdt mer åpent i julen, men det fikk vi ikke lov til. Vanligvis har vi åpent fra kl 22-24 julaften, siden det er en del mennesker som sitter alene i juletiden.
Eilert sier til slutt at de så svart på dette i mars, men det har gått over all forventning.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies