Fagmøbler i Åkrehamn får det beste året noensinne i 2020

21. desember 2020

Fantastisk at i dette pandemiåret får vi en omsetningsøkning opp mot 30%, og det kan vi takke våre kunder for sier butikksjef Hans Inge Hansen.
Vi fikk litt panikk i mars og permitterte de fleste av våre ansatte. Vi var kun et fåtall igjen på butikken, men det gikk ikke lang tid før vi måtte ta inn de permitterte igjen. Vi doblet omsetningen i den verste korona perioden mars – april, og i mai var alle tilbake på jobb. Tidlig sommer var vi helt utsolgt på hagemøbler og kundene våre har pusset opp både ute og inne, og kjøpt nye møbler samt interiørartikler.
Nå i høst har vi igjen merket at kundene skal pusse opp og handle møbler, Black Week var kjempebra for oss. Fagmøbler har nettbutikk der du velger hvilken butikk du ønsker å hente varene fra, det har vært en suksess i hele år. På toppen av det hele har vi unngått smitte så vi kan gå inn i julehelgen med et stort smil sier Hans Inge, som takker sine kunder og ønsker kunder og alle andre en riktig god jul.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies