Versjuke te Jul? jada-neida

30. november 2020 — Blogginnlegg av Sinnataggen

Nå har eg fått nokk av dette dritvere. Det e sikkert kommunen sin feil det og, elle ordførar Nilsen.

Tenk at de ikkje har bestilt skikkeligt julaver dette året, sjøl om u Erna har sagt at me sko bejunda tidligt i år. Eg blir skikkeligt forarga å oppskaka av dette regne så ikkje stoppa. Nå e snart adle grøne sletter å hagar gjort om det myrer og elver.
I denne mørketiå burde regjering å storting bevilga meir opplett, kaldare ver, å månesjin.
Sinnataggen legje seg tidligt for å stå opp tidligt, men når eg går te sengs e det regn, når eg våkna e det regn.
Dette koronagreiene på toppen av regn gjere meg irriterte kan du sei, det må bli slutt. Nå kreve eg opplett kvar dag fram te jul.


Jarle Nilsen kan du hjølpa meg så at det blir fint ver så at eg ikkje blir våte når eg henta aviså? Sjøl om der ikkje står noge i na e u god å fyra opp med i peisen.

Løya at ingejen andre klaga te kommunen, eg har sendt 8 brev te Karmøy kommune om veret, men trur du dei har svart at dei ska gjera noge med det. Neida dei har ingjenting med det seie dei, defor sende eg nå beskjed te hu Erna å han der Bent så alltid e i tv rutå, fiks opp å bevilg finare ver te jul, dokke kan jo broka oljepenger te det syns nå eg da.
Uansett om eg e irriterte så ynskje eg adle god jul å te nyåret ein slutt på korana elle va det korona. Ja ja håpa det ikkje berre e meg så lengta itte våren å denne sprøytå med ska få. Snakkast.

Sinnataggen

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies