Pagurus Krabbebestikk med ny nettbutikk

13. november 2020

Våre lokale bedrifter Pagurus og Zocial har samarbeidet og laget en ny flott nettbutikk med sine produkter.

Du finner nettbutikken her

HISTORIEN OM PAGURUS

Barndommens somrer langs strandlinjen, lyden av bølgeskvulp og salt sjø, båter som legger til kai i ei lun vik med sandbunn. Tre små sjøhus med brygger ligger på rekke. Tre gutter i fjæresteinene, som fanger krabber, som de koker i en blekkoker. De slår opp krabben, knekker klørne, suger ut saften. Det smaker unektelig godt, men er i grunnen noe strev.

“Vet dere hva”, sier en av guttene. “Når jeg blir stor skal jeg lage sånne maskiner og redskaper til å rense krabbe med”. De andre kan knapt vente, men selv har de mye heller lyst til å bli brannmann eller politi.

For Jan Roar Storesund går det troll i krabbe. “Å utvikle effektivt utstyr for krabbeelskere, ble min vei i livet” smiler oppfinneren.

HØY KVALITET

Selskapet Arkos har utviklet et helt Unikt og svært funksjonelt krabbebestikk ulikt alt annet som finnes på markedet.

Utstyret som er av svært høy kvalitet, leveres i rustfritt stål. Materialet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskinen.

Erfaringen, kompetansen og lidenskapen er det ingenting å si på. I over tre tiår har oppfinneren utviklet rasjonelle og effektive maskiner og utstyr som har vært avgjørende for krabbeindustrien. Nå er det private forbrukere og restaurant-markedet sin tur.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies