Et annerledes år og en litt annerledes jul

26. november 2020

Leder av: Anne Torland, markedskoordinator Åkrehamn vekst

Åkrehamn vekst må med et tungt hjerte meddele at et av årets høydepunkter, nemlig den årlige julegrantenningen, må avlyses. Begrunnelsen for denne beslutningen er basert på det faktum at vi i, Åkrehamn vekst ikke kan stå ansvarlig for et arrangement hvor en større folkemengde er samlet på torget over en kort tidsperiode, og som videre kan eksponere folk for risiko av smitte i form av Covid-19.

Vi i Åkrehamn vekst synses dette er ubeskrivelig trist og har derfor, som et ¨plaster på såret¨ bestemt oss for å arrangere et mini julemarked på torget fra lørdag 5. desember kl 11:00 – 16:00. Under dette mini julemarkedet vil torget bli fylt med mange spennende utstillere som, blant annet, byr på bakst, donuts, grønnsaker, fiskeprodukter, snop, urteprodukter og mye mer. I tillegg, så er vi så heldige og får besøk av korpset Havntonar som vil spille julen inn for oss på lørdagen kl 12:00. Her er det bare til å ta med seg sine nærmeste til torget på Åkra og komme i julestemning sammen med oss.

Avslutningsvis, så har vi alle, i ulik grad, kjent på at dette har vært et svært annerledes år som vi aldri vil glemme. Et år som har vært preget av blant annet stengte forretninger, hjemmekontor i kombinasjon av hjemmeskole, permisjoner, samt at vi har måttet tilbrakt mye tid hjemme, noen alene, mens andre med sine aller nærmeste. Uansett, så håper vi i Åkrehamn vekst at vi kan fortsette å stå sammen i denne dugnaden før jul, slik at vi i størst mulig grad kan få en så normal julefeiring som overhodet mulig sammen med både familie og venner.

 

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig GOD JUL fra oss i Åkrehamn vekst.

Alt blir bra <3

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies