Bli medlem

Nyheter

Siste sjanse for å sikre deg en attraktiv næringstomt

Publisert

Karmøy Kommune har kun 2 næringstomter igjen for salg. Ønsker du å bli en del av det attraktive nærings- og byggemiljøet i Karmøy Kommune bør du gripe sjansen nå.

[caption id="attachment_17980" align="aligncenter" width="500"] Magne Aartun fra kommunen på den ledige tomten i Veakrossen[/caption]

Det er en tomt på Vea Øst som er på hele 4500m2 og en tomt på Bygnes/Vestheim som er på 3774 m2. Det er nå flere interessenter som ønsker å kjøpe, så her gjeld det å være rask.

Begge tomtene har eksepsjonelt god plassering i forhold til transport. Karmøy er et naturlig knutepunkt mellom Bergen, Stavanger og Oslo og begge tomtene ligger sentralt i forhold til E134 og E39.

Det er også svært god vannforsyning, god distribusjon av naturgass, kraftforsyning, bredbånd og relativt lave kommunale utgifter I kommunen. I tillegg finnes Hydro, Aibel og Kårstø allerede i regionen så her er mulighetene mange. Andre bedrifter i nærområdet sier de er veldig fornøyde med tomtevalget og at de får kunder fra alle kanter.

Høres dette interessant ut for deg? Trykk på linken for mer info på kommunens nettside: www.karmoy.kommune.no/naeringstomter/