North bikes under koronapandemien

20. oktober 2020

NORTH BIKES:

2020 ble jo som vi vet ikke som vi hadde tenkt. Da pandemien brøt ut og grensene stengte ble det vanskelig å få tak i deler. Jeg kjøper deler til syklene i flere forskjellige land og etter hvert var det kun medisinsk utstyr som ble prioritert. Når det åpnet igjen og jeg fikk alle delene, var fabrikken som monterer for meg stengt og jeg måtte vente lenge for å få lakkert rammer og satt sammen sykler. Nå er omsider alt kommet og jeg monterer for harde livet og begynner å få levert ut det som er bestilt. Det er to større bestillinger fra Viking Adventure og Odd Hansen AS som er klar for levering nå. Dette er sykler med eget design og logoer som de selv har vært med på å tilpasse. Ellers er det en del som skal ut i butikker rundt omkring i landet. Her lokalt er det MX-Sport på Åkra og Reidar Størkersen på Vea som selger mine sykler. Jeg har laget en litt spesiell fatbike på bestilling fra bl.a. Vetlebu i Svandalen Skisenter og Joar som driver Mekk i Odda. Dette er sykler som jeg tror kommer til å få mye oppmerksomhet når de blir tatt i bruk 😊

I fjor syklet vi opp skibakken i Svandalen på en tilsvarende sykkel. Nå er sykkelen blitt enda råere og vi planlegger et nytt tilsvarende stunt med filmteam. Her er filmen fra forrige forsøk: https://youtu.be/UoFTpVJsvVM

Det meste av det som er produsert i år er solgt og tross et vanskelig år kommer jeg greit ut av det. Jeg har hatt litt å gjøre på verksted med servicer på elsykler, jeg har solgt noen transportsykler fra Christianiabikes (pasientsykler ) og Bullit som jeg forhandler i tillegg til mine egne. Denne uka fikk jeg også en forhandleravtale med BikeFinder som er verdens største GPS tracking og forsikring for sykler. Dette er en enhet som monteres skjult inni ramma på sykkelen og via en app på tlf kan du alltid se hvor sykelen er. I tillegg er det forsikring som dekker både hærverk og tyveri. Jeg planlegger en ny produksjon i Desember som skal være klart på nyåret. Det er flere og flere bedrifter og kommuner som tar kontakt og ønsker sykler til ansatte og gjerne med eget design og logoer. Dette er gode bestillinger som innebærer liten risiko for meg mtp at jeg har solgt syklene før de er produsert.

Ta gjerne kontakt om du trenger mer info. Er tilgjengeleg stort set 24/7  😊

Telefon +47 45 86 87 84
Mail: post@north-bikes.no
www.north-bikes.no

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies