KID åpner på Amfisenteret 5. november

23. oktober 2020

Åkrehamn Vekst har tatt en prat med butikkleder Rebekka Selliken som gleder seg til åpningen kl 12:00 torsdag 5. november. Vi har fått herlige og flotte butikkmedarbeidere med oss som er klar til å ta imot kundene.
Handler du for kr 1000,- fra torsdag til lørdag får du 50% på ordinære varer, samt at de første 50 kundene som handler for kr 1000,- får goodiebags.
Teamet på den nye butikken teller 7 personer der 5 er faste og to er ekstrahjelp. Rebekka selv har mange års erfaring i butikkdrift og har i en årrekke drevet Kremmerhuset butikken først i Åkrehamn Sentrum, før hun flyttet butikken til amfisenteret. Nå er Rebekka og gjenger klar til å serve befolkningen med alt det KID har å tilby.
Butikken er faktisk nr 147 i Norge og det skal åpnes to nye butikker til før nyttår. KID er Nordens største butikkjede innen interiør og hjemme tekstil, vi gleder oss og det går for tiden fort i svingene, men vi skal være klar til åpningen sier hun og smiler fint før hun haster av sted til nye forberedelser.

KID har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet

Det skal være enkelt å få det fint – til en fornuftig pris. Hos oss finner du alltid massevis av inspirasjon og nyheter, sammen med gode basisvarer og tidløse kvaliteter du beholder i mange år. Vi har Norges største utvalg av gardiner og sengesett, i tillegg til dyner og puter, solskjerming, tilbehør til kjøkken og bad, og mye annet fint. La deg inspirere i din nærmeste Kid-butikk og på kid.no.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies