Julemarked på Åkra

13. oktober 2020

Åkrehamn vekst må med et tungt hjerte meddele at et av årets høydepunkter, nemlig den årlige julegrantenningen, må avlyses. Begrunnelsen for denne beslutningen er basert på det faktum at vi i, Åkrehamn vekst ikke kan stå ansvarlig for et arrangement hvor en større folkemengde er samlet på torget over en kort tidsperiode, og som videre kan eksponere folk for risiko av smitte i form av Covid-19.

Vi i Åkrehamn vekst synses dette er ubeskrivelig trist og har derfor, som et ¨plaster på såret¨ bestemt oss for å arrangere et mini julemarked på torget fra lørdag 5. desember kl 11:00 – 16:00. Under dette mini julemarkedet vil torget bli fylt med mange spennende utstillere som, blant annet, byr på bakst, donuts, grønnsaker, fiskeprodukter, snop, urteprodukter og mye mer. I tillegg, så er vi så heldige og får besøk av korpset Havntonar som vil spille julen inn for oss på lørdagen kl 12:00. Her er det bare til å ta med seg sine nærmeste til torget på Åkra og komme i julestemning sammen med oss.

Utstillere som kommer:
❤Lutchfood: Donuts og bakst
❤Norske fiskeprodukter: Fikseprodukter og spekepølser
❤Urtegod: Helsekostprodukter
❤Sjokoland: Godteri
❤Håvard Langåker – Salg av honning
❤Anton Ranheim – Salg av juletre, kranser og figurer
❤Marianne Pedersen – Forever living produkter
❤Atle Grinde – Blomster
❤Jens Berg – Poteter og grønnsaker
❤Hedersplassen – Smultringer og kaker (Kommer kun på Lørdagen)
❤Kjell Tellefsen – Chili produkter
❤Simon Didriksen – Salg av bok  
❤ RS Catering – Kjøttprodukter
❤ Evas mat – Honning, oliven, olivenolje 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies