Felles Fyrverkeri i Åkrehamn 2020/2021

5. oktober 2020

Felles Fyrverkeri i Åkrehamn 2019 var uten tvil en STOR suksess. Og med det året vi nå har hatt i 2020, er vi mer motiverte en noen gang til å få til et stort fyrverkeri også i år! Åkrehamn Vekst står i spissen for konseptet og gjennomføring, og håper vi har hele befolkningen i ryggen.

Felles fyrverkeri vil bli et proft opplegg, hvor Engelsrud Fyrverkeri Karmøy vil stå for oppskytningen på Moloen. Jo mer penger vi samler inn, jo større fyrverkeri blir det. Når vi når målet vil dette bli et STORT fyrverkeri som vil vise igjen over hele Åkrehamn!

For at vi skal klare dette er vi avhengige av at bedrifter og privatpersoner er med å bidrar. Om du ønsker å gi et stort eller lite beløp finner du linken her: https://akrafyrverkeri.no
Du kan også gi et bidrag på vipps nummer 105096 og skrive Fyrverkeri i notatfeltet.

Vi håper vi kan få en nyttårsfeiring å se frem til!

Foto: Vetsfoto

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies