Amfi Åkrehamn er månedens bedrift

28. oktober 2020

 

Vi tar en prat med senterleder Magnar Vetvik siden vi har fått med oss at senteret har over 3% økning i dette vanskelige korona året. Senteret er også fra november måned helt fullt når KID etablerer seg i første etasje.
Hva er det som gjør at Amfisenteret går så bra Magnar? Vi har en veldig god butikk mix, 300 parkeringsplasser, vi ligger godt til rette nær Åkrehamn sentrum og har busstopp rett utenfor senteret. Vi er et middels stort senter med våre 30 butikker og det er veldig enkelt å finne frem til butikken kundene ønsker å handle i. Vi får også masse gode tilbakemeldinger fra publikum at det er veldig god service her på senteret. Dere er så vanlige og smilende her, sier de ofte til oss.

Etter at senteret ble utvidet og renovert i år 2006 har senteret hvert år høynet omsetningen, sier Magnar. Vi har 5 store aktiviteter i løpet av året, det er Prisfest vår og høst, Barnas Dager, Trend og Black Week. Vi har også andre mer lokale aktiviteter som julegateåpning, kundedager/kvelder og Damenes aften. Kundene er blitt glad i oss og bruker dette som den naturlige møteplassen, og vi har mange kunder fra hele Haugalandet, sier senterlederen. Men så kommer han på en ny viktig opplysning. Kjøp julens gavekort på Amfi, «dittgavekort» kan brukes på alle hoteller og kjøpesenter i Thon gruppen.
Det er over 50 Amfisenter i Norge som eies av Thon gruppen. Til sammen 80 kjøpesenter og 70 hoteller tilhører Thon gruppen, og vi er stolte over at et av dem er i Åkrehamn avslutter Magnar med.
Vi i Åkrehamn Vekst ønsker senteret lykke til videre.

Renee Stol fra Princess og Siv Elise Skår i HandsUp viser frem gleden og servicen på senteret

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies