200 års jubileumsbok, Åkra gamle kirke er nå i salg

26. oktober 2020

Jubileumskomiteen for 200 års jubileet for Åkra Gamle Kirke har laget en flott jubileumsbok som er ute for salg nå. Boka tar for seg kirker på Åkra opp gjennom tidene, og gir en beskrivelse av byggingen og bruken av den gamle trekirka de siste to hundre åra. Videre beskriver boka overgangen fra den gamle kirka til det nye kirkebygget som var klart i 1985. Til slutt inneholder boka en oppsummering av det mangfoldige menighetsarbeidet som pågår i dag.   

 

Jubileumsboka kan kjøpes på Norli Hillesland butikkene på Karmøy, eller i Åkra kirke. Boken har en pris på kr 250,-.

 

Du kan kjøpe den ved å sende en Vipps til nr: 630931 (Åkra kirke), og hente boken i kirkens åpningstid. Du kan også betale kontant ved oppmøte. Det ble også laget en bok til 150 års jubileet, og den kan du kjøpe for kr 50,- i kirken. I Åkra kirke kan du også få rabatt ved kjøp av 5. bøker. Overskudd av salget av begge bøkene går til drift og restaurering av Åkra gamle kirke.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies