Esebjørtoppen, nye leiligheter med høy standard i Åkrehamn

22. september 2020

Solmarkgården med sine 9 leiligheter er i ferd med å reise seg opp ved Åkra gamle kirke. Vi har tatt en prat med Arne Egil Thorsvik i Skude Bygg som sier at nå er det kun en leilighet igjen i det flotte prosjektet Solmarkgården. Ønsker du å se på den siste leiligheten i Solmarkgården er det bare til å ta kontakt.

Solmarkgården

Vi er i gang med salg av neste prosjekt i Åkrehamn, Esebjørtoppen med 17 flotte leiligheter der 4 allerede er solgt og 1 er reservert sier Arne Egil som gleder seg til å starte på dette flotte leilighetsprosjektet.

Esebjørtoppen ligger rett nord for Karmøy kulturhus med utsikt over Åkrehamn

Esebjørtoppen har nye lekre leiligheter med høy standard, flotte omgivelser i sentrum av Åkrehamn med god utsikt. Skude Bygg Esebjør AS, som er prosjektets utbygger, har planlagt hver minste detalj for at du som kjøper skal få mer enn bare en leilighet. Her skal du kunne slippe å gjøre tilvalg, da leilighetene har gode kvaliteter i prisen du betaler.
Siden leilighetene ligger så sentralt er det bare snakk om en spasertur inn til sentrum. I sentrum vil du finne alt av nødvendigheter som klær og sko, interiør, elektronikk og mye mer.
Åkrehamn kan tilby flotte turmuligheter i alt fra skog og mark, til en liten tur i parken som bare ligger noen steinkast fra området.

Esebjrtoppen

Rett over veien vil du finne alle mulige alternativer av skole og barnehager. Her ligger både ungdomsskole og videregående skole, samt barnehager rett ovenfor hverandre.
Størrelsen på de 17 leilighetene er fra 60 m2 til 126 m2

Esebjørtoppen

Det er Eiendomsmegler Vest ved Hege Lund Madsen som selger leilighetene på Esebjørtoppen
Her kan du laste ned prospektet

 

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies