Chicken Joy Grillrestaurant i Rådhusvegen på Åkra

24. september 2020

Vi er på besøk hos Chicken Joy Grillrestaurant i Rådhusvegen 6, i Åkrehamn. Her møter vi Arlene og Leiv Tobiassen som eier og driver Chicken Joy. Leiv sier at han er hjelpegutt og handler varer mens Arlene og Emelyn driver selve restauranten.

Emelyn Enad og Arlene Tobiassen er klar til å ta imot gjestene

Vi startet på siden av Divi allerede i 2007, men måtte flytte hit til Rådhusvegen da det skulle settes opp et nytt leilighetsbygg der vi var tidligere.
Her i Rådhusvegen ligger kafeer og restauranter samt boder tett i tett så det er enkelt å velge både om du ønsker catering, bestille og ta med deg eller sette seg ned og nyte et godt måltid i en god atmosfære i vår restaurant.
Arlene forteller at det er flest kunder som bestiller og henter maten på hverdager og det er travlest mellom kl 19 og 22. Hun håper at flere av kundene vil spise på restauranten, siden de er stolte over hvordan de har innredet dette til et koselig sted å være. I helgene er det flere som spiser på restauranten og det synes de er veldig kjekt. På søndagens bufeet er det som regel fullt og det svarer seg å bestille på forhånd dersom du ønsker å komme på et klokkeslett.

Restauranten er åpen fra tirsdag til søndag og de serverer asiatisk mat. Åpningstiden er fra kl 15:00 til 22:00 på hverdager mens det er åpent fra kl 13:00 på søndager da restauranten er kjent for sin flotte og gode buffet som varer til kl 17:00 og de har også åpent til kl 22:00 på søndager etter at bufféten er ferdig.

Arlene, Emelyn og Leiv gleder seg til fortsettelsen nå som de kan ha åpent som før pandemien, og ønsker både gamle og nye gjester velkommen til Chicken Joy Grillrestaurant

LINK TIL FACEBOOK SIODEN TIL CHICKEN JOY

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies