Bademiljø Vedavågen rør med nye spennende prosjekter

28. september 2020

Bademiljø Veavågen Rør på Vea fikk også kjenne på det når Covid-19 inntraff Norge i Mars. De merket det var litt mindre å gjøre, så istedenfor å gå rundt med lite jobb kom de på ideen i sommer om å lage flytebrygger. Det er mye flott skjærgård rundt oss, så her er det absolutt en mulighet. Dette tror de mange ønsker seg. Siden sommeren ble tilbrakt mye hjemme og langs sjøkanten så de behovet, og bestemte seg for å starte med dette. Bademiljø så potensialet. De har store og gode lokaler til å lagre flytebryggene, utstyret er allerede på plass fra før av og ikke minst kompetansen. Rør er jo det som de er best på så hvorfor ikke lage måltilpassede flytebrygger til kunder? Bryggene kan både bestilles med eller uten tredekke, så om kunden er litt handy kan Bademiljø lage kun flytedelen til deg og du kan gjøre rette av jobben selv, om dette er ønskelig. De er i full gang med å lage en prototype som snart er ferdig. De anbefaler allerede å tenke nå om du skulle ønske deg en til våren siden dette er en søknadspliktig prosess for å få satt opp. Ønsker du mer informasjon? ta kontakt med Bademiljø på Vea eller vår avdeling i Skudeneshavn.

(Rørene som blir brukt til flytebryggene)

 

 

 

 

 

 

 

Ikke er det bare rør og baderom du kan få tak i hos Bademiljø Vedavågen rør. De har også et stort utvalg når det kommer til interiør. Etter at Covid-19 kom så de at hyllevarene og spesielt interiør var noe som kundene ville ha. Etter at de så en økt handel i interiøravdelingen bestemte de seg for å utvide den med enda mer utvalg og flere nye og spennende merker. Noen av varene er allerede på plass og enda mer kommer utover høsten. De oppdaterer seg jevnlig på Instagram under brukernavnet: bademiljoveavagenror så følg med!

 

Bademiljø har sett spesielt nå i korona tider at de har lojale kunder som ønsker å støtte opp og handla hima! 🙂

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies