Oppstart av nettbutikk under koronapandemien

24. august 2020

Heim Sigurd Svendsen:

Vi var jo veldig forsinket med nettbutikken, den skulle egentlig hatt oppstart i Mars, men kom ikke opp å gå før i midten av Juni. Vi gikk jo glipp av en del salg i Mars-Juni da veldig mange benyttet seg av nettet i den perioden og vi i tillegg hadde stengt butikk så og si hele April, det var litt vemodig å ikke ha nettbutikken klar, men bedre sent enn aldri.

Etter oppstart har det vært en rolig start, noe som har vært greit med tanke på alt som man må lære og komme inn i med en nettbutikk, men flere og flere har startet å benyttet seg av nettbutikken lokalt hvor de velger å kjøpe på nett og hente i butikk som er veldig fint.

I Juli har vi egentlig opplevd en god del kundebesøk i den fysiske butikken, jeg tror at de lokale foretrekker å se på de fysiske varene når de handler kontra å kjøpe via nett, folk har vært veldig flinke å handlet her hjemme nå i sommer, det har nok mye med at ingen har reist på ferie i år og har mer tid til å holde på hjemme. Samtidig er det ikke for gitt at vi har en fysisk butikk, det var en stund i planen å kun ha nettbutikk da det var veldig rolig og lite besøkende på butikken en god periode, men nå føler vi at kundegruppen vår vokser mer i butikken, så lenge etterspørselen er der vil vi også fortsette med en fysisk butikk, men å satse på det bredere med nettbutikken.

Vi har regnet med at nettbutikken vil ta en stund å jobbe opp, men flere og flere kommer innom etter å ha sett varene våre på nett, som er veldig gøy! Ellers har vi begynt å generere salg sakte men sikkert ut til flere steder i Norge. I disse tider er vi avhengige av salg ikke bare lokalt men nasjonalt, så det blir veldig spennende å se hvordan nettbutikken utvikler seg det neste året.

Nettbutikken krever utrolig mye tid, vi har så mye varer att vi ikke har fått lagt ut alt enda, men jobber med å få lagt inn hele utvalget slik at kundene kan sitte hjemme og se hele vareutvalget.

Nettbutikk: https://heiminterior.com

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies