MX Sport Åkra med eget sykkelverksted

13. august 2020

Trond Morten er ikke redd for å få litt olje på fingrene

Vi tar turen innom sykkelverkstedet hos MX Sport i Åkrehamn for å høre om de har mye å gjøre nå i sommer. Ja det har vi sier Trond Morten Liknes som har sorte hender etter å ha skrubb på en sykkel med mye olje på sykkelkjetting. Kundene kommer med både små og store reparasjoner. Kundene synes det er blitt vanskeligere å fikse småting selv etter at EL syklene og alle girene er kommet.
Trond Morten sier videre at det er kjempekjekt å gjøre noe annet av og til, sykkelreparatør er en kjekk jobb og når kunden får sin sykkel tilbake og er fornøyd med arbeidet. Vi tenker også på at det er viktig å drive service dersom kundene har problemer med sine sykler.
Dette året har vært det beste sykkelsalgåret vårt sier Trond Morten, kundene kjøper nå litt dyrere sykler/EL sykler enn tidligere.

Har du problem med sykkelen din, ta turen til MX Sport Åkra, de fikser opp.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies