Covid-19 påvirkningen av H:Ærlig som ny oppstartet bedrift

30. juli 2020

Nedstengingen av samfunnet i mars har absolutt satt oss som nyåpnet bedrift flere steg tilbake.

Eller hindret oss i den planlagte fremdriften og utviklingsprosessen som vi hadde sett for oss.

Kundegruppe veksten stoppet opp, men vi hadde heldigvis klart og få en gruppe faste kunder som har vært flinke til og komme innom og handle gjennom hele pandemien

Nå i løpet av sommeren og høsten håper vi på å nå ut til flere kunder som kanskje ikke har hørt om oss enda. Eller vet hvem vi er, men ikke har vært innom enda.

Vi har heldigvis ett samarbeid med Karmøy mat og daglig laget og sendt ut mat til hjemkjøring siden oppstarten deres i februar. Det har absolutt hjulpet oss å overleve i disse månedene.

Litt omstrukturering har vi også gått igjennom for og kutte kostnader når omsetningen gikk ned. Kortere åpningstider for å justere vaktene. Noen lavfrekvent varer gikk ut av produksjonen for å kutte på svinn.

Men vi håper på og se at det går oppover fra nå av og vi igjen kan sette i gang med lengre åpningstider. Finne på nye produkter vi kan lage, og øke kapasiteten på catering av Tapas, koldtbord, snitter og lignende.

Det blir en liten sommerstenging i uke 33 og 34 for og få ferieavviklingen til og gå opp. Litt ladning av batterier før vi kaster oss ut i høsten med målet om og nå 2021 med mange fornøyde kunder som gjør at vi avslutter året i pluss. Vi har store forhåpninger om at vi da kan ta bedriften flere steg videre mot det vi mener potensialet H:Ærlig har som en lokal delikatesse og fiskebutikk har.

Sjekk ut H:Ærlig sin facebook side for daglig oppdaterin: https://www.facebook.com/herligvea

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies