NÆRINGSBAROMETER MARS – APRIL 2020 fra Tveit Regnskap

24. juni 2020

Tveit Næringsbarometer mars – april 2020

Tveit Næringsbarometer tar temperaturen på næringslivet i Nord-Rogaland og Sunnhordland. Her presenterer vi ferske regnskapstall fra et representativt utvalg av små og mellomstore bedrifter i regionen.

Hvordan har koronasituasjonens første fase påvirket regnskapene i mars og april?

Vi ser i barometeret denne gang at bransjene rammes svært ulikt, men at inntektsutviklingen totalt sett er negativ for 2 av 3 små-bedrifter. Av de fem bransjene vi har analysert er bygg og anlegg den bransjen som foreløpig virker minst rammet av korona-situasjonen.

Ta kontakt om det er ønskelig at vi presenterer næringsbarometeret i media, på medlemsarrangement e.l.

For spørsmål eller innspill til næringsbarometeret ta kontakt med daglig leder i Tveit Regnskap, Jarle Haugen: jarle-h@tveit.no, mob: 982 53 926, eller leder for bedriftsrådgivning, Kjell Larsen: kjell.larsen@tveit.no, mob: 454 50 544.

 

Klikk her for å gå til næringsbarometeret

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies