Floriss på Amfi har skiftet navn til Blomsterbinderiet Åkrehamn

26. juni 2020

Vi tok en prat med eier Frode Grinde som sier til oss at de har gått ut av Floriss kjeden etter 3år og er igjen en lokal frittstående blomsterbutikk med avdeling på Bygnes og i Åkrehamn. Futura Blomster som er det gamle navnet ble startet allerede i 1998 og vi har da holdt på i over 20 år med blomster på Amfi senteret.

Butikken tilbyr det samme som før med samme serviceinnstilte betjening. De leverer alt innen brudebinderi, sorgbinderi, kreative buketter og dekorasjoner. De hjelper deg gjerne med forslag til bordpynt i forbindelse med enhver festlig anledning. De har en avtale med Karmøy Begravelsesbyrå og leverer gratis til alle begravelser i Karmøy kommune. Det er viktig å drive service sier Frode, vi leverer blomster på døren for enhver anledning.

Butikken har alltid inne et rikt utvalg av roser, potteplanter, avskårne blomster og annet i alle farger og fasonger. Om du vil glede din kjære eller gi andre en oppmuntring er Blomsterbinderiet den som gir deg den beste personlige servicen. Og setter sitt særpreg på akkurat din blomster hilsen.

Nyheter har vi også sier Frode. Vi har nå 5 dagers garanti på snittblomster. Fredagtilbud der du kan ta 3 buketter og betale for to. Vi starter også med bonuskort der du som kunde får kr 150,- i rabatt for hver 6. bukett over 300 kroner.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies