Ta en tur i sentrumsparken og turstiene

19. mai 2020

Sentrumsparken i blomsterprakt

Rododendron og vår blomsterprakten slår imot oss når vi kommer til inngangen av sentrumsparken i Åkrehamn. Det er en flott park i rolige omgivelser vest for FV47 og Elkjøp. Her er det forskjellige steder der vi kan sette oss ned og beundre fuglekvitter og ha en sosial samtale med venner og familie. En pust i bakken etter handleturen og dersom du ønsker det er det kort vei fra parken, langs Åkrahallen og idrettsanlegget til Åkrasanden. Her kan du sette deg ned og høre bølgebruset, ta en dukkert eller bare slappe av. Når du kommer inn fra parkeringsplassen kan du gå på en sti til høyre helt til Stong/Årabrot. Denne stien skal oppgraderes til en gruset sti på sikt. Går du til venstre kan du ta turen på gruset sti (deler av turen på asfalt)helt til Fishermen`s Memorial på Ferkingstad. En fin tur enten det er storm eller stille.

Bruk vår flotte natur det gjør noe med oss mennesker når vi får luft under vingene.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies