Rayvn et selskap i vinden nå i korona tidene, største eier er Karmøyselskapet Enovate

15. mai 2020

Rayvn utvikler og selger et skybasert programvareprodukt som har samme navn som firmaet. Systemet støtter organisasjoner i å håndtere kritiske hendelser slik at de kommer tilbake til normal operasjon så raskt som mulig.

Bedriften ble startet av programvareselskapet Enovate og beredskapsselskapet Total Safety i 2016. Året etter forlot Henrik von Schlanbusch jobben som teknologiansvarlig i Enovate for å bli daglig leder i Rayvn, mens Erik Skaara kom fra Total Safety.

Karmøyselskapet Enovate med Daglig leder Øyvind Meistad er største eier i selskapet som i disse koronatidene viser stor fremgang.

Vi legger med en artikkel fra Finnansavisen om selskapet Rayvn nedenfor

LINK TIL ARTIKKEL

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies