Gatekunst på veggen til Åkra IL, dag for dag utvikling. Nå er veggen ferdig

12. mai 2020

Vi følger utviklingen av Street art på veggen til Åkra IL. Det er Bøhn Regnskap som sponser gatekunsten på veggen.

Melding fra kunstneren ved ferdigstilling:

AFK Street Art
Ferdig med denne store kommisjonen på Åkra idrettshall 
Bortsett fra det utfordrende været har det vært en grundig hyggelig opplevelse.
Den foreslåtte prosjekttittelen var «Alle Teller» (Everyone Counts) og i løpet av mitt korte opphold har jeg sett hvor godt tittelen passet stedet. Alle jeg møtte var opptatt av å opprettholde verdien av mangfold og alle minoritetsgruppene som ble avbildet i mitt design, så ut til å være representert og verdsatt i fellesskapet
Bortsett fra det får prosjektet en leken vri med tanke på et lokalt regnskapsfirma, Bøhn Regnskap, bestilte det. – Takk gutter og jenter for alle godsaker og varm sjokolade som holdt oss gående! Takk til @OnarOlsen for flotte bilder, og takk til min flinke assistent for å holde ut med meg 

All finished with this big commission at Åkra sports hall 
Apart from the challenging weather, it has been a thoroughly enjoyable experience.
The suggested project title was «Alle Teller» (Everyone Counts) and during my short stay, I have seen how well the title suited the location. Everyone I met was committed to upholding the value of diversity and all the minority groups depicted in my design, seemed to be represented and appreciated in the community 
Aside from that, the project gets a playful twist considering a local accounting firm, Bøhn Regnskap, commissioned it.  – Thanks guys and girls for all the goodies and hot chocolate that kept us going! Thanks to @OnarOlsen for the great pics, and thanks to my clever assistant for holding out with me 

Se også Onars bilder lenger nede i et eget galleri.

Ferdig 14. mai

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies