Urtegod er vår nyeste sponsor i Åkrehamn Vekst

29. april 2020

Vi takker Urtegod for at de ønsker å være med i sponsornettverket til Åkrehamn Vekst de neste to årene. Takk for at dere ønsker å være en av våre bronsesponsorer.

Urtegod har en rekke med produkter som Omega 3 Lakseolje, Hostemixtur m/ Koriander, Magnesium, Blåbær m/ krekling, Gurkemeie m/ Collagen, Havmel, Rensete, Forbrenningste, Diab, PROlenk, CeDe3, Vitamin D3, Sølvhåolje, Ramsløk m/ tang og salt, Ramsløk m/ tang.

Urtegod er kosttilskudd som er produsert i Norge. Og vi bruker så langt det er mulig råvarer fra Norden.

Urtegod er kjent i helsekostbransjen der Lindy og Lars og eide og drev på det meste 23 helsekostbutikker i Norge.  Men det er en tid for alt, så vi avhendet firmaet Auron våren 2016. Det er ca 24 år siden vi startet vår første helsekostbutikk, så vi har snart 25 års erfaring i bransjen. Etter mange års samarbeid med Trond Solstrand i BioForm A/S, produserer de nå for oss våre egen produktserie, URTEGOD, der vi i samarbeid med Trond, baserer oss på å bruke mest mulig råvarer fra Norden. Fabrikkene ligger i Troms fylke og med den flotte og ikke minst rene naturen, gir dette oss noen av de reneste og beste helsekostproduktene. URTEGOD vil i hovedsak bli solgt fra vår nettbutikk med kontor i Åkrehamn, Karmøy. Vår nettadresse er: www.urtegod.no 

Se også facebook

Se  bransjeregister Åkrehamn Vekst

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies