Eurojuris avdeling Karmøy, månedens bedrift mai 2020

30. april 2020

Fra venstre: Jan Henrik, Inger, Anders og Hans Jakob

Eurojuris Haugesund har også en avdeling i Åkrehamn med 4 advokater. Nåværende kontorsted er i Bøhn bygget 3. etasje, men siden det er ansatt flere advokater etter hvert ble det plassutfordringer. I løpet av uke 19 vil Eurojuris flytte til helt nye lokaler i Nylandgården på gateplan. Nylandgården ligger rett nord for Divibygget og har adresse Vestre Karmøyveg 319B.

Vi har avtalt et intervju der alle ansatte er på plass i de nye lokalene som ser ganske tomme ut nå, men som i neste uke vil bli fylt med både møbler og advokater.

 

Det er bare smil å se når vi kommer inn i de nye flotte lokalene som er lett å finne siden beliggenheten er på gateplan nær FV47, her vil det bli god profilering av vårt firma sier de i kor.

Vi ønsker å vite litt om hvem disse advokatene er og Hans Jakob R. Sæther tar oss med på en oppdatering. Det er viktig å si at vi skal kunne hjelpe med alt innen advokatyrket, og vi har både Haugesund kontoret og Eurojuris Norge bak oss dersom vi trenger assistanse. Flere fra Haugesundkontoret har også kunder her på Karmøy, og vi har kunder i Haugesund området.
Advokat Anders Gustavsen er Åkrabu med spesialfelt innen Nav både privat og næring og har kompetanse på en rekke andre områder. Partner Jan Henrik Høynes bor på Sandve og har spesialkompetanse innen skole og utdanningsrett, foreldre og barn, arv og testament. Advokatfullmektig Inger Amdal Osvåg er Tysværbu og siste ansatte på kontoret. Hans Jakob sier at hun kan brukes til alt. Hans Jakob R. Sæther er partner og innflyttet Sevlandsbu med spesialfelt innen Nærings juss, skatt og avgift. Nå har vi mange andre kvalifikasjoner sier Jan Henrik og nevner eiendomsmegling og oppgjørsoppdrag som de har tatt med seg etter at de overtok advokatkontoret til Olav Munkejord i 2011.
For å se alle rettsområdene våre er det enklest å se på våre nettsider eller kontakte oss direkte. Uansett skal vi greie å hjelpe dere.

Lyse nye lokaler og smilende advokater

På nettsiden har vi også laget en del artikler og kan nevne hjelpesiden om Korona der våre ansatte kan bistå dere bl.a. ved spørsmål om permittering, trygd- og arbeidsrett, situasjonens betydning for inngåtte kontrakter og kontraktsforpliktelser, skatteregler, vurdering av forsikringer, innføring av tiltak for å begrense smitte m.v.

Vi gleder oss til å flytte inn i nye kontorer med god plass til møterom og flere ansatte dersom vi trenger det. Vi kommer til å savne våre felles lunsjpauser med Bøhn Regnskap og Kallesten Revisjon og Regnskap, men muligheten for å treffes videre av og til er fremdeles mulig.

Åkrehamn Vekst ønsker Eurojuris lykke til i flotte nye lokaler som de leier av Kåre Dahle.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies