Byggefirma på Karmøy styrker laget midt i Koronakrisen

30. april 2020

ÅKREHAMN / KARMØY: Det lokale byggefirmaet Rasmussen Bygg (tidligere Hans J. Rasmussen) ansetter Harald Himle som ny driftsleder. – Vi er nå rigget for fremtiden, sier daglig leder Tormod Ytreland.

Midt i en krevende tid for mange av oss, med korona, svingende oljepriser og usikkerhet, velger det lokale byggefirmaet Rasmussen Bygg på Åkrehamn å ansette.

Harald Himle er ansatt i 100% stilling som driftsleder og startet i midten av April.

– Formålet med ansettelsen er først og fremst å avlaste Ronny (teknisk tegner/søknadsansvarlig) og meg som har hatt mye å gjøre de siste månedene med tegning av boliger og kalkulering for kunder, sier Tormod Ytreland, daglig leder i firmaet.

Les også: Kamrøys eldste byggefirma fyller 110 år.

Harald Himle er 31 år, bosatt på Åkrehamn og har over 13 års erfaring i bransjen.

Hva tilfører en person som Harald?

– Harald er en “gammel kjenning” og passer godt inn i kulturen og teamet her hos oss. Blid, omgjengelig og drivende dyktig med solid erfaring i faget. Med Harald på laget er vi nå mindre sårbare og det vil sørge for at vi fortsatt kan være offensive og aktive i et krevende marked, sier den daglige lederen og legger til:

– Vi er svært fornøyd med å få Harald hit til oss! Dette viser at vi er en attraktiv arbeidsgiver avslutter Ytreland tilslutt.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies