Kjære butikkeier

25. mars 2020

Noen butikker har valgt å fremdeles holde åpent mens noen har valgt å stenge og kun levere varer hjem til kundene. Vi ønsker å oppfordre de som kan og har mulighet til å holde åpent et par timer på ettermiddagen ( f.eks 14:00 – 17.00 ) for å kunne gi kundene mulighet til å handle i butikk og ikke minst for å redusere netthandelen. Vi har sett en stor økning i netthandelen den siste måneden så her er det viktig å vise kundene at vi kan tilby dem det samme.

Vi anbefaler dere som ikke har mulighet til å holde butikken åpen at dere er aktive på sosiale medier og har fokusere på hjemlevering til kundene. Å legge ut masse bilder eller lage kreative videoer for å vekke interesse hos kundene vil ha stor effekt, her gjelder det å være kreativ.

Vi ønsker å kunne legge ut åpningstidene deres på våre nettsider slik at vi enkelt kan samle dette på en plass, gi oss også beskjed om du endrer dine åpningstider slik at vi kan holde kundene oppdatert på åpningstidene.

Vi vil også legge ut på våre nettsider hvilke butikken som kjører varer hjem til kundene, vi kan også hjelpe dere med utkjøring av varer gratis om dere trenger hjelp. Vi har lagt ut informasjon på våre nettsider hvilke butikker som kjører ut varer, så om du ikke står på den lista så gi oss beskjed enten om du leverer ut varene selv eller om dere ønsker hjelp fra oss, slik at kundene enklere kan får en oversikt.

Ta vare på hverandre <3

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies