Karmøy Design, månedens Bedrift mars 2020

25. februar 2020

Fra venstre: Kristofer, Fredrik, Jostein, Ann Kristin

Åkrehamn Vekst har tatt en prat med Ann Kristin og Jostein på Karmøy Design. Vi er et reklamebyrå innen skilt, dekor og profilering. Bedriften ble startet allerede i 1984 og kundene er stort sett fra Karmøy og Haugesundregionen sier Ann Kristin. Dagens eiere Ann Kristin Utbø Vea og Jostein Magnar Johnsen overtok bedriften i 2012. De har sitt kontor og produksjon i Veakrossen med god profilering ut mot FV47.
De leverer Bildekor, skilt, vindusdekor, klistremerker, profilering med logo, slagord, roll-ups, bannere, fasadebokstaver og skilt, plakater, annonser, brevark, visittkort med mere.

Bedriften har levert mange profilerte biler gjennom årene og dette er en veldig god markedsføring av bedrifter som kjører rundt i distriktet. De leverer også det meste av skilt fra små dørskilt til store fasade, byggeplass og stadionskilt, og de kan også montere skiltene. Vindusdekor og montering leveres innendørs og utendørs.

Karmøy Design har mange oppdrag fra industrien både fra store og små bedrifter. De står på fra idé til ferdig produkt og det er viktig å gi rådgivning til kunden slik at de får det produktet de er mest tjent med til rett pris. De mener det er viktig å profilere seg på nett og sosiale medier. De siste årene har de fått flere nye kunder både eksisterende og nye kunder.
Denne uken er det fult kjør med oppdrag som bil-dekor på to trailere og flere andre prosjekter som skal ferdigstilles, det er derfor ikke rom for vinterferie på gjengen. Jostein sier at omsetning og resultat er og har vært stabil de siste årene, det tyder godt slik at fortsettelsen med gode ordrebøker gjør fremtiden lys.

Sjekk nettsiden til Karmøy Design her

og Facebook siden her

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies