Bli medlem

Nyheter

Felles Fyrverkeri i Åkrehamn, ble en suksess

Publisert

Det var et fantastisk fyrverkeri show som Engelsrud Fyrverkeri Karmøy gjennomførte for befolkningen i Åkrehamn kl 24:00. Selve fyrverkeriet ble skutt opp fra Varholmen på moloen i Åkrehamn. 10 minutter med et flott designet fyrverkerishow ble godt mottatt av alle som sto rundt i havneområdet og fikk se showet på nært hold. Det ble mange gode kommentarer fra de som så fellesfyrverkeriet både i havneområdet og i fra egne hjem rundt omkring på vestsiden. Vi ønsker å takke alle som har bidratt med økonomi, slik at vi kunne gjennomføre fellesfyrverkeriet for første gang i 2019. Takk også til våre samarbeidspartnere Zocial AS ved Glenn Helge Kvilhaugsvik og Engelsrud Fyrverkeri Karmøy ved Olav Selliken som gjorde dette mulig. Vi starter opp arbeidet for neste års fyrverkeri show 2020 med en gang. Vi håper at vi får enda flere sponsorer og private bidragsytere med til årets fyrverkeri. Jo større sum vi får inn, jo bedre blir fyrverkeriet. For at vi skal få designet og bestilt fyrverkeriet ønsker vi at bidragsytere kan sende inn sine bidrag senest i midten av november 2020. Vi kommer til å legge ut hvordan dere kan donere penger i løpet av januar måned.