Graabein er månedens Bedrift i desember

28. november 2019
Graabein startet som smått i 2014, og brukte mange år på å bli noe mer enn et hobbyprosjekt. Runar Gundersen, eier og eneste fulltidsansatte, driver Graabein ved siden av ordinær jobb ved Åkra Ungdomsskole.
Fokus inntil nylig har vært skjegg og ansiktsprodukter for menn, samt diverse småting som passer inn i Graabeins utvalg. Det endret seg derimot 1.november, da kleskolleksjonen Graabein Apparel ble lansert. Kolleksjonen pakkes og sendes i dag fra nyinnkjøpte lokaler i Blå Kors bygget.
Gundersen innrømmer at det å kombinere to jobber kan være krevende.
  • Noen dager blir det mye, men jeg kunne aldri tenke meg å drive alene. Et kollegium hvor idéer kan prøves og forbedres er kjempeviktig. På skolen henter jeg inn synspunkter og meninger jeg ikke hadde møtt ellers. Samtidig savner jeg et mer variert nettverk. Lærere er ikke nødvendigvis de beste å spørre når det kommer til markedsføring i sosiale medier eller hvilke regler som gjelder for import av matvarer fra USA. Det blir mye googling.
Veien videre for Graabein er ikke helt klar, men det er utlandet som er neste store satsning.
  • Vi selger ikke til utlandet. Det er for kostbart for oss og kunden med postgang. Dette er noe man løser med lager i for eksempel Danmark eller Tyskland, og er nok det neste store prosjektet vårt. Hvis noen som leser dette har erfaring med slikt tar jeg gjerne imot tips.
Graabein finner man på nett på graabeinbrand.no, men det er også mulig å handle direkte fra lageret i Åkrehamn etter avtale.
       

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies