Fullt hus på bok-lanseringen av Storm, saltråk og damstidla

8. november 2019

Foto: Odd Jostein Fabrin.  John Ståle signerer, og smilet er på plass

Lokalhistorieboka fra John Ståle Egge samlet fullt hus på lanseringen. 80-90 personer kom på lanseringen på Sjømannsforeningen sine gamle lokaler på kaien. Stappende fullt da Anne Marith Sandhåland leste fra boken på dialekt. Lyder Nes som kanskje er den på Åkra som kjenner best til historien fra eldre tid, var strålende fornøyd med boka på nesten 300 sider.
Etter kake, kaffe og vafler gikk salget strykende der flere kjøpte både tre og fire eksemplarer. John Ståle signerte bøker i rasende fart, det er best å sikre seg et eksemplar for vi tror at opplaget kan bli utsolgt før jul.

John Ståle har flere historier som det ikke ble plass til denne gangen og vi håper derfor at han setter i gang med bind to ganske snart.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies