Felles fyrverkeri i Åkrehamn

26. november 2019

Nyttårsaften 2019/2020 ønsker vi å få til et felles fyrverkeri i Åkrehamn. Åkrehamn Vekst står i spissen for konseptet og gjennomføring, og håper vi har hele befolkningen i ryggen!

Felles fyrverkeri vil bli et proft opplegg, hvor Engelsrud Fyrverkeri Karmøy vil stå for oppskytningen på Moloen. Jo mer penger vi samler inn, jo større fyrverkeri blir det. Når vi når målet vil dette bli et STORT fyrverkeri som vil vise igjen over hele Åkrehamn!

For å få et godt gjennomført opplegg har vi aliert oss med Blåkors Åkrehamn som en samlingsplass for alle som ønsker det.

Vi håper alle som kan støtter felles fyrverkeri, slik at vi får til en uforglemmelig nyttårsfeiring for alle i Åkrehamn.

Vi har nå klart å samlet inn kr 67.004 av minimum 105.000 kroner. For at vi skal klare dette er vi avhengige av at bedrifter og privatpersoner er med å bidrar. Om du ønsker å gi et stort eller lite beløp finner du linken her: https://akrafyrverkeri.no/

Her kan du se videoen fra opprykksfesten til ÅIL: https://karmoynytt.no/se-fyrverkeriet-fra-opprykksfesten/09.11-01:28 fyrverkeriet som vil skytes opp på nyttår vil bli enda større enn dette om vi klarer å nå målet vårt å samle inn 105.000 kroner.

Håper vi ser DEG på nyttår! 🙂

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies