Rasmussen Bygg er månedens Bedrift i november

28. oktober 2019

Hans J. Rasmussen feirer i år 110 års jubileum og er Karmøys eldste byggefirma. Andor Rasmussen sier til Åkrehamn Vekst at etter 110 år er det på tide å få et ansikts-løft. ny logo, nytt navn, ny daglig leder, ny nettside og en ny flott brosjyre som skal føre oss inn i fremtiden.

 

«Fra Hans J. Rasmussen til Rasmussen bygg, du finner oss på samme plass som før»

Andor er gått av som Daglig leder for å vie seg mer til eiendomsutvikling og nye prosjekter. Jeg har alltid vært en gründer og det hjelper godt med når jeg nå skal bruke hele min tid på nye prosjekter og utfordringer sier Andor.

fra venstre: Ronny, Andor, Henning, Tormod og Erlend

Hele administrasjonen er ganske ny med Daglig leder Tormod Ytreland, Økonomisjef Erlend Sørheim, Tegning og prosjektering Ronny Tangen, byggeleder Henning Tangen og Andor Rasmussen eiendomsutvikler. Til sammen er de 17 ansatte.

Tormod er klar på at vi er i en ny tid, der mye av markedsføringen for å nå unge mennesker er på Sosiale medier. Vi er selvsagt nødt til også å treffe den litt eldre generasjonen med avis og fysiske brosjyrer.
Vi er blitt bedre på strategi og satser på et bredere spekter, men har også fokus på spissing og leveranse av kvalitet og det å by på oss selv. Vi er god og skal bli enda bedre på gjennomføring fra A-Å med skreddersydde og nøkkelferdige hus der vi er med kunden hele veien sier Tormod og Andor.

Før vi fikk egen nettside lå vi inne på Blink Hus sine sider. Det er lettere nå å markedsføre oss lokalt, selv om vi stadig er med i Blink systemet.
Vi har for tiden stort fokus på enebolig der vi ikke alltid eier tomten selv og får ukentlig 3-5 nye forespørsler.
Prosjekter er også en av våre satsingsområder og vi har nå flere prosjekter som er under planlegging og tegning.


Rasmussen bygg påtar seg også rehabilitering og offentlige byggeoppdrag. De har fokus på lærlinger og bidrar derfor med rekruttering av nye yrkesutøvere.

NÅ SATSER DE VIDERE PÅ NYE 110 ÅR.

Link til ny brosjyre

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies