Kurs i Sosiale medier 25. nov kl. 16:00-21:00

21. oktober 2019

25. nov kl. 16:00-21:00

Kurset er beregnet på etablerere og gründere som trenger en innføring i hvordan man kan markedsføre sin bedrift ved hjelp av Facebook og Instagram. Også bedrifter og personer som i dag bruker facebook og Instagram kan ha stor nytte av dette kurset.

Flere millioner store og små bedrifter benytter Facebook sine tjenester for å komme i kontakt med markedet. Ved hjelp av en Facebook-side kan du skape tilknytninger mellom folk og bedriften din. Med Facebook-annonser kan folk oppdage bedriften din, og du kan målrette din markedsføring. På Instagram kan bedriften din bruke bilder, videoer og annonser til å inspirere folk, skape oppmerksomhet og oppfordre til handling. Både Facebook og Instagram er eid av Facebook, Inc.

Temaer på kurset:

  • Kom i gang med en Facebook side for din bedrift
  • Opprett og frem innlegg for bedriften på Facebook
  • Publiser bilder og videoer for din bedrift på Facebook
  • Opprett og frem arrangementer for din bedrift på Facebook
  • Kom i gang med annonsering for din bedrift på Facebook og Instagram
  • Bruk Instagram til å vise frem din bedrift, produkter og tjenester
  • Krysspublisering mellom Facebook og Instagram

Forberedelse til kurset:

Ta med både smarttelefon og bærbar PC på kurset! Husk at det er stor forskjell på å jobbe på smarttelefon kontra PC, så vi vil jobbe på begge enhetene!

Kurset blir en blanding av teori og praksis.

Krav til deltakere: Det er en fordel at du kjenner til bruken av en smarttelefon og nedlasting av apper, og at du har litt erfaring med å bruke PC som verktøy. Vi forutsetter at du har en privat konto på Facebook, og at du har brukt Facebook privat i hvert fall litt.

NB: Dette er ikke et kurs som tar for seg produksjon av websider, nettbutikk eller opprettelse av domener og e-post adresser for bedriften. Hvis du ønsker kurs i produksjon av websider kan du sjekke ut vår kurskalender for neste kurs om dette. 

Praktisk informasjon: 

Tid: kl. 16:00 – kl. 21:00, oppmøte kl. 15:45.

Sted:  Åkrehamn Vekst, Klæhaugvegen 14, 4270 Åkrehamn

Pris: kr. 650,- Servering: kaffe, te, vann og frukt

Det legges opp til minglepauser

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne, post@kathrine.no – tlf: 481 22 688

For nærmere informasjon kontakt: Suzanne de Kok Selstad – mobil: 950 48 515 – suzanne.dk.selstad@skape.no eller Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 – rudolf.hansen@skape.no.

NAV kan dekke egenandelen for personer som har avtale med NAV om å delta på Skapes kurs for etablerere.

Kursbetingelser:

Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig og sendes som e-post til Skape senest 7 dager før kursstart. Link for dette finnes i alle kursbeskrivelser. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn 7 dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset. Egenandel for Skape’s kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgå at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.

PÅMELDING

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies