Felles Fyrverkeri i Åkrehamn til nyttår, vi trenger din hjelp.

22. oktober 2019

Vi ønsker å samle inn totalt kr 105.000,- til et felles stort Fyrverkeri i Åkrehamn. Dette fyrverkeriet skal være for alle og vi håper at din hjelp kan bidra til at vi får dette til. Er du en bedrift kan du være med å sponse arrangementet, eller du som privatperson kan sende inn penger via nettsiden: akrafyrverkeri.no 

Gå inn på nettsiden dersom du ønsker å bidra som sponsor eller som privatperson.

Beskrivelse

Nyttårsaften 2019/2020 ønsker vi å få til et felles fyrverkeri i Åkrehamn. Åkrehamn Vekst står i spissen for konseptet og gjennomføring, og håper vi har hele befolkningen i ryggen!Felles fyrverkeri vil bli et proft opplegg, hvor Engelsrud Fyrverkeri Karmøy vil stå for oppskytningen på Moloen. Jo mer penger vi samler inn, jo større fyrverkeri blir det. Når vi når målet vil dette bli et STORT fyrverkeri som vil vise igjen over hele Åkrehamn!

For å få et godt gjennomført opplegg har vi aliert oss med Blåkors Åkrehamn som en samlingsplass for alle som ønsker det. Blåkors har den beste utsikten mot fyrverkeriet og her kan folk stå under tak om det skulle bli dårlig vær.

Vi håper alle som kan støtter felles fyrverkeri, slik at vi får til en uforglemmelig nyttårsfeiring for alle i Åkrehamn.

Åkrehamn Vekst

Åkrehamn Vekst er den ansvarlige part for orientering, gjennomføring og profilering av “Felles Fyrverkeri i Åkrehamn”.

Engelsrud Fyrverkeri Karmøy

Engelsrud Fyrverkeri Karmøy er den ansvarlige part for selve oppskytningen på nyttårsaften.

Zocial – digital markedsføring

ZOCIAL AS er den ansvarlige part for all markedsmateriell og markedsføring av selve prosjektet. De bistår med bl.a. nettside og annonsering i sosiale medier og andre digitale flater.

STØTT FELLES FYRVERKERI HER

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies