North Bikes med pengegave til Håpets Havn

6. september 2019

John Henry Simonsen eier og driver North Bikes der han designer sine egne sykler. I to år har han i samarbeid med Åkrehamn Vekst, Perlestrikk og Celcius Reisebyrå leid ut sykler gratis i Åkrehamn. Dersom noen likevel ønsker å betale for lånet går pengene til Håpets Havn. Nærmere 3000 kroner er kommet inn denne sesongen fra sykkelutleie og vi har tatt en prat med leder i Håpets Havn Eivind Ånensen og kasserer Ruth Helen Pedersen om gaven og hvordan det står til ellers.

Håpets Havn på Åkra er en kristen organisasjon og gjør en viktig jobb for rus-avhengige og vanskeligstilte på hele Karmøy og deler av Haugalandet. Vi deler ut mat hver onsdag i Åkrehamn til de som har økonomiske problemer- enten det skyldes rus eller andre årsaker.
Vi koser oss sammen med mange gode samtaler og både smil, latter og gode klemmer blir delt og fått i løpet tiden vi bringer sammen.
Ønsker du som privatperson eller bedrift å bidra, ta kontakt. Dere kan også bruke vårt Vipps nummer 120356.

Vi hadde basar og loddtrekning i august der vi fikk inn 55 tusen kroner, noe som kommer veldig godt med i vårt arbeid. At vi har fått nærmere 3000 kroner av John Henry er en stor glede og vi takker og bukker. Vi skal neste år i midten av mars ha ny basar på loftet og håper på fullt hus.

Vi har åpent hus hver dag mandag til fredag med andakt hver dag unntatt onsdag kl 10:30. Alle er velkommen til oss både på andakten og ellers. Ta turen innom for en prat og sosialt samvær.
Onsdag er det matutdeling og da åpner vi kl 11. Vi trenger flere lokale butikker som kan gi oss matvarer, det gjelder både fersk mat, frysevarer og ikke minst tørrvarer. Vi har bruk for alt det vi kan få inn, det er mange å mette, så ta kontakt på telefon 940 94 950. Vi kan hente dersom dere vil gi oss matvarer. Vi har også åpent stort sett hver kveld med gode hjelpere. Vi er utrolig glade og takknemlige for gavene vi får hver uke.

Det siste året har vi fått mange nye gode hjelpere og det er vi veldig takknemlige for. Uten de flinke hjelperne kunne vi ikke holdt det så godt i gang med mat henting og utdeling. Er det flere som ønsker å bidra så ta kontakt sier Eivind og Ruthi i kor.

Håpets Havn har fått nytt styre med leder Eivind Ånensen, styremedlemmer er Laila Ferkingstad, Ruth Helen Pedersen, Lillian Steinkjellå, Johannes Grindhaug og Siv Grethe Ferkingstad Rølpelinen er vara.

Åkrehamn Vekst ser at Håpets Havn gjør en stor og god hjelp til vanskeligstilte, har dere muligheten til å gi matvarer til Håpets Havn og vi oppfordrer alle til å ta kontakt.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies