Månedenes bedrift juni, Fagmøbler

3. juni 2019

Fagmøbler har holdt til i Åkrakrossen helt siden 1995. Fagmøbler er en familiebedrift hvor 3 generasjon har begynt å jobbe i butikken, noe som de er veldig stolte av. De er tilknyttet fagmøbler kjeden, som har ca 70 butikker i hele Norge. Fagmøbler leverer møbler med hjemkjøring og montering på hele Haugalandet. De har også en egen nettside hvor du kan handle varer direkte fra nettsiden, og hvor du får opp om varen du ønsker er tilgjengelig i butikk.

Det nye som står i fokus hos Fagmøbler er å sende alle damene på interiør utdannelse slik at de ansatte kan kunne forstå kundens behov bedre og få en bedre forståelse for farger og trender. Dette er noe de har valgt å fokusere på fordi de ser at kundene begynner å kreve mer av selgerne når de er ute å handler.

Noe som også står i stort fokus hos Fagmøbler og noe som de er veldig flinke til er modulering, hvor du kan bygge å designe din egen sofa på nett eller komme innom butikken så kan de hjelpe deg med å lage din drømmesofa.

Du kan også melde deg inn i fagmøbler sin kundeklubb, hvor du alltid vil få de beste tilbudene før avisene kommer ut. Å melde deg inn gjør du enkelt via fagmøbler sin nettside.

https://fagmobler.no

 

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies