Åkrasanden har nå fått godkjent Blått Flagg for 2019 sesongen

3. mai 2019

Friluftsrådet Vest har gleden av å informere om at vår søknad om Blått flagg status 2019 for  Åkrasanden er godkjent av juryen i den internasjonale Blått Flagg juryen, se epost under.   Dette er et kvalitetsstempel og en ære å få tildelt Blått flagg for Åkrasanden, som besøkes av mange fra Karmøy og hele regionen og et økende antall turister.   Vi ser fram til en ny flott sommersesong og markering og åpning av Blått flagg 2019 søndag 2.juni.   I år vil også det bli en markering av Rabinowitzplassen og avduking av kunstverket «TID».

FEE Norway har gleden av å meddele at innsendt søknad fra FRILUFTSRÅDET VEST er godkjent, også av internasjonal Blått Flagg jury og at dere har blitt tildelt Blått Flagg for sesongen 2019. Gratulerer!

Dette forutsetter selvsagt at alle Blått Flagg kravene som beskrevet i «Blått Flagg kriteriene 2019», og bekreftet i søknaden innsendt av dere, er oppfylt. Dersom den nasjonale eller internasjonale juryen hadde noen merknader til søknaden deres, vil dere motta informasjon om dette i egen e-post i løpet av et par dager.

Pressemelding til både lokale, regionale og nasjonale medier sendes i forkant av sesongstart 5. juni. Dersom dere selv har planlagt markering av flaggheisingen rundt denne datoen, så send gjerne informasjon om det til oss, slik at vi kan få videreformidlet dette i pressemeldingene som sendes ut. I forkant av sesongstart vil også oppdatert informasjon om godkjente strender og marinaer legges ut på de internasjonale Blått Flagg hjemmesidene, vår hjemmeside, på vår Facebook-side, samt i oversikten «Green Travel» på Visit Norway’s hjemmesider.

Lykke til med forberedelsene i forkant av årets Blått Flagg sesong! Dersom ikke noe annet er avtalt vil vi i løpet av kort tid sende flagg i posten.

Med vennlig hilsen
FEE Norway

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies