Sigurd Svendsen åpner dørerene igjen Mandag 1. April

29. mars 2019

Sigurd Svendsen åpner dørene igjen mandag 1. April. Etter en måned med rydding og enkel oppussing begynner alt å bli klart. Noe småplukk er det fortsatt igjen, det vil derfor komme en senere «Ny åpnings feiring» selv om dørene åpner nå. Selv om feiringen ikke skjer til uken slår vi fortsatt til med en haug av varer som ligger ute på 40% er det også gode kampanjer på 20% som en liten feiring på en ny start på det lekreste av varer. Butikken åpner 10:00 og jeg vil ønske alle velkommne for en hyggelig handel eller bare en titt!

NB: pga begrenset kapasitet har jeg ikke mulighet til å pakke alle salgs varer dersom det er stor pågang i butikken. Håper dette er forståelig!

Velkommen 😀

Sigurd Svendsen har også fått ny logo 🙂

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies