Fin kveld med flotte damer

25. mars 2019

Torsdag 21. mars var alt klart for Damenes Aften. 152 damer hadde tatt turen denne kvelden for å få med seg arrangementet. Helge Hammersland var kveldens konferansier.

Kvelden fortsatte med et informativt foredrag av Marit fra Skudenes & Åkra Sparebank, temaet for foredraget var sparing. Deretter var det servering av mat mens tolv modeller fra fire forskjellige butikker sto spent klar back-stage. Det var en del nervøsitet, men alle gjorde en fantastisk jobb.

Rett før moteshowet startet ble det en liten pause i foajeen hvor det var mulig å handle litt hos de butikkene som stod på stand, etter pausen ble det servert kaffi og kake før vi fyrte løs med moteshow og fremvisning av sommer/ vår trenden for 2019.

Kvelden ble avsluttet med trekning av goodie-bags til 14 heldige vinnere. Alt i alt en super kveld som vi håper nå er blitt en årlig tradisjon.

Tusen takk til alle som var med på å gjøre dette til en flott kveld;

Perlestrikk, Stempel, ShoeMe, Mx-sport, Eriksen Hårdesign som var med på moteshowet og takk til Balanzen, Xellent frisør, Brith Hege Abelsen, Vita, Skudenes & Åkra Sparebank, Kristine Thuestad Kristiansen som ønsket å stå på stand.

Bilder er tatt av Kent Olsen, Karmøynytt 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies