Stempel er månedens bedrift i Åkrehamn vekst

1. februar 2019

Stempel AS ble startet i 2008 av Susanne Jakobsen Kvalvik og hadde nylig 10 års jubileum.  I dag drives butikken av Susanne J Kvalvik og Marianne K Risløv.  Stempel holder seg oppdatert i moteverden og tilbyr et spennende utvalg av klær, sko og tilbehør til kvinner og ungdom.  Butikken ligger i hjertet av Åkrehamn og kan friste med utstillinger med klær for de som kjører gjennom sentrum.  Stempel fører Skandinaviske merker med nøye utvalgt sortiment med fokus på trender, kvalitet og personlig service.  De fører en mix av kjente merkevarer, bl.a  Samsøe Samsøe, Selected Femme, MbyM, Levis, Moss Copenhagen, Vans.

Susanne forteller at de er lidenskapelig opptatt av jobben og vektlegger kontakten med kundene.  Vi er en motpol til kjedebutikkene med at alt er nøye utvalgt for denne butikken og vår stil.  Vi forlenger vårt uttrykk gjennom sosiale medier som Instagram og Facebook der når vi ut til mange.  Vår uavhengighet sikrer butikkens personlige uttrykk og er forhåpentligvis med på å gjøre et besøk hos oss til en fin handleopplevelse.

Vi samarbeider på tvers av butikkene i krossen for å skape et levende sentrum.  Vi setter utrolig stor pris på alle de som støtter opp og «handla hima», og på grunn av de kan vi fortsette drift på Åkrehamn.

 

Velkommen innom oss!

Stempel AS

Åkraveien 202 – 4270 Åkrehamn

tlf 46413250

Instagram: stempelkarmoy

Åpningstider: Hverdager 10.00 – 17.00

Torsdag 10.00 – 18.00, Lørdag 10.00 – 15.00

Nettside: http://stempelkarmoy.no

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies