Biblioteket i Åkrehamn har nå fått utvidet åpningstid

18. februar 2019

Har du oppgradert ditt lånekort for å benytte biblioteket når du ønsker det?

Nå har Karmøy Folkebibliootek endelig fått på plass meråpent bibliotek på Åkra, etter mange tekniske utfordringer. De kommer til å ha en markering med kake og kaffe onsdag den 27.02.19 kl. 10.00, men løsningen er allerede i drift og alle som har skrevet under kontrakt på meråpent kan benytte seg av dette fra nå av.

Meråpen løsning innebærer at man kan få oppgradert lånekortet sitt til nøkkelkort ved å signere en kontrakt i skranken i betjent åpningstid. Når dette er gjort, står man fritt til å bruke biblioteket fra kl. 07.00 til kl. 23.00 – alle dager i året. Aldersgrensen er 15 år.

Løsningen har vært en stor suksess så langt, og har ført til større bruk av biblioteket der meråpent har vært innført. Vi håper dette vil skje på Åkra også, der utlånet så langt har gått ned.

Med vennlig hilsen
Hanne Mulelid
Biblioteksjef

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies