Ny eier overtar Sigurd Svendsen

11. januar 2019 — Blogginnlegg av Anne Torland

Tove Svendsen har drevet Sigurd Svendsen i alle disse årene. Nå var det kommet til et punkt hvor Tove vurderte om hun skulle legge ned bedriften da hun nå følte hun var blitt for gammel og følte at det ikke gikk like bra som før. Men heldigvis ønsket barnebarnet til Tove og ta over bedriften etter farmor. Sigrid Therese Johannesen tar over Sigurd Svendsen i April og oppretter et nytt firma. Sigrid Therese ønsker en ny å fresh start for bedriften hvor hun skal pusset opp i lokalet, selge ut ulike merker for å kunne få sitt eget preg på bedriften. Hun ønsker å fortsette med de topp merkene som Sigurd Svendsen har hatt gjennom årene, men de merkene som du får tak i hos de fleste og på de som det har vært dårlig salg på de siste årene, selger hun nå ut på 40%, så her kan du gjøre gode kupp.

Fremover ønsker Sigrid Therese å satse stort på markedsføring på både Facebook og Instagram og tror at det er her fremtiden ligger. Hun ønsker å satse mer på salg og kampanjer i butikken for å lokke frem flere kunder. Silje Therese kunne også fortelle at hun har store planer på gang hvor hun nå planlegger å åpne nettbutikk, som hun håper skal være klar til bruk i slutten av året

Vi i Åkrehamn vekst er glade for at Sigrid Therese ønsket å ta over bedriften etter Farmor Tove Svendsen, og ønsker hun lykke til videre med både bedriften og nettbutikken. 🙂

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies